Komt er een nieuwe Jurassic World-film van de originele scenarioschrijver?

DDavid Meijer 24 januari 2024 10:59

Ondanks dat Jurassic World Dominion een enorme flop was, is de Jurassic-franchise nog niet ten einde. David Koepp, de schrijver van Steven Spielberg's Jurassic Park en The Lost World, is bezig met een gloednieuwe Jurassic World-film, waarmee een 'nieuw Jurassic-tijdperk' zou aanbreken.

Nieuw Jurassic-tijdperk aangebroken

David Koepp, bekend van het schrijven van de originele Jurassic Park-films en The Lost World, is momenteel bezig met een gloednieuw project binnen de Jurassic-franchise. Volgens bronnen verwijst dit nieuwe project naar het begin van een 'nieuw Jurassic-tijdperk'. Het is voorlopig nog onduidelijk wat dit precies betekent voor de toekomst van de franchise, maar fans wachten met spanning op verdere aankondigingen.

Release in 2025 mogelijk

De ontwikkeling van de film is al zo ver gevorderd dat een release in 2025 zeker een mogelijkheid is. Hoewel er nog geen regisseur is aangekondigd, is bekend dat Frank Marshall, een van de oorspronkelijke producenten van Jurassic Park, betrokken is bij het project. Dit kan een indicatie zijn dat de film trouw blijft aan de originele visie van de franchise.

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over de cast van de film. Het gerucht gaat echter dat deze nieuwe film een 'nieuw tijdperk' voor de franchise inluidt, wat zou kunnen betekenen dat eerdere sterren zoals Chris Pratt en Bryce Dallas Howard mogelijk niet in de film zullen verschijnen. Maar zoals altijd in de filmwereld, kunnen dingen snel veranderen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Meer artikelen