Komt 'The Hangover 4' er dan toch?

DDavid Meijer 28 november 2023 11:21

Tijdens een recent interview gaf Bradley Cooper aan dat hij meteen 'ja' zou zeggen tegen een rol in 'The Hangover 4', ondanks de twijfel over de realisatie ervan door regisseur Todd Phillips. Cooper sprak ook over zijn recente regieprojecten en zijn voorliefde voor rollen in dramafilms.

Cooper over zijn regieprojecten en dramatische rollen

Bradley Cooper, bekend uit films zoals 'A Star Is Born' en 'Maestro', nam onlangs deel aan een aflevering van The New Yorker Radio Hour. Tijdens het gesprek met David Remnick bracht hij zijn recente regieprojecten ter sprake. Cooper, die over het algemeen bekend staat om zijn vertolkingen in komedies, lijkt een voorkeur te hebben ontwikkeld voor meer dramatische rollen. Ondanks deze verschuiving, sluit hij toekomstige komische rollen niet uit.

Cooper staat open voor 'Hangover 4'

Tijdens het interview werd Cooper gevraagd of hij klaar was met het spelen in komische films. De acteur reageerde hier enthousiast op en zei bereid te zijn om opnieuw deel uit te maken van de 'Hangover'-reeks, specifiek 'Hangover 4'. Hoewel hij recent vooral dramatische rollen heeft gespeeld, is hij duidelijk niet tegen het idee om terug te keren naar zijn komische roots.

Twijfels over de realisatie van 'Hangover 4'

Ondanks Coopers bereidheid om deel te nemen aan een vierde 'Hangover'-film, lijken er twijfels te zijn over de realisatie ervan. Regisseur Todd Phillips, volgens Cooper, lijkt niet van plan om een vierde deel van de populaire comedie te maken. Dit zal ongetwijfeld een teleurstelling zijn voor de vele fans van de filmreeks.

In de originele 'Hangover'-film uit 2009, was Bradley Cooper te zien naast sterren als Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha en Ken Jeong. De film werd enorm populair, wat resulteerde in twee vervolgfilms, 'The Hangover Part II' en 'The Hangover Part III', uitgebracht in 2011 en 2013. Cooper's bereidheid om deel te nemen aan een mogelijke vierde film laat zien dat de prettige ervaringen op de set nog vers in zijn geheugen liggen.

Bekijk de trailer van deel 1:

Bekijk de trailer van deel 2:

Bekijk de trailer van deel 3:

Ondanks zijn recente verschuiving naar rollen in dramafilms, benadrukt Cooper dat hij nog steeds plezier beleeft aan zijn werk. Hij geeft toe dat hij geniet van zijn deelname aan 'zwaardere' films zoals 'Maestro' en 'A Star is Born'. Hij gaat zelfs zo ver om te zeggen dat hij deze films niet zou maken als hij er geen plezier aan zou beleven. Dit toont aan dat, hoewel zijn rollen zijn veranderd, zijn enthousiasme voor acteren ongewijzigd blijft.

Afbeelding: 'The Hangover Part III', TMDb

Meer artikelen