Koreaanse Netflix-miniserie 'The 8 Show': 'Duisterder dan Squid Game'

RRoos Verhoeven 18 mei 2024 08:29

De gloednieuwe Zuid-Koreaanse Netflix-serie 'The 8 Show' maakt een flinke indruk op de kijkers. Deze mysterieuze miniserie wordt vergeleken met de hitserie Squid Game, maar belooft nog duisterder te zijn en voegt een unieke draai toe aan het genre.

Indrukwekkende start voor 'The 8 Show'

De Zuid-Koreaanse Netflix-serie 'The 8 Show' slaat in als een bom bij de kijkers. Net als in Squid Game dragen de deelnemers van een mysterieuze geldstrijd een nummer, wat leidt tot vergelijkingen tussen de twee series. Maar 'The 8 Show' weet nog meer indruk te maken en zet de voetprint van Zuid-Koreaanse producties op Netflix stevig neer.

Volgens de eerste kijkers verschilt 'The 8 Show' sterk van Squid Game en slaagt het erin om nog duisterder te zijn. De serie heeft meer verwantschap met de Spaanse thriller 'El Hoyo', en heeft een unieke twist. Met deze mix van genres en invloeden laat 'The 8 Show' zien dat het op dit moment één van de beste miniseries op Netflix is.

Een huiveringwekkende strijd in 'The 8 Show'

'The 8 Show' ontvouwt een spannend verhaal dat zich afspeelt in een geheimzinnig gebouw met acht verdiepingen. In dit setting worden acht deelnemers aan een zenuwslopende test van hun uithoudingsvermogen onderworpen. Terwijl de klok tikt, strijden de deelnemers niet alleen tegen de tijd, maar ook tegen elkaar, met een steeds groter wordende prijzenpot op het spel.

Afbeelding: 'The 8 Show', TMDB

Meer artikelen