Krijgt 'En helt vanlig familj' een seizoen 2 op Netflix?

DDavid Meijer 25 november 2023 13:27

Na het succes van het eerste seizoen van de Zweedse thrillerserie 'En helt vanlig familj' ('A Nearly Normal Family'), zijn fans benieuwd naar de mogelijkheid van een tweede seizoen. Hoewel de serie als miniserie beschouwd wordt, blijft de vraag of Netflix zal besluiten tot een verlenging.

Zweedse thrillerserie 'En helt vanlig familj' nu op Netflix

'En helt vanlig familj' is een intrigerende serie die draait om de 19-jarige Stella. Wanneer ze onverwachts wordt beschuldigd van moord, komt het leven van haar familie op zijn kop te staan. Deze boeiende Zweedse serie is nu te zien op Netflix, en heeft al vele kijkers weten te boeien.

De serie 'En helt vanlig familj' draait om de familie Sandell. Deze normale familie, bestaande uit priester Adam, advocate Ulrika en hun tienerdochter Stella, ziet hun leven in chaos veranderen wanneer Stella wordt beschuldigd van moord. Het drama dat volgt, stelt de familiebanden en hun kennis van elkaar op de proef.

Bekijk hier de trailer van 'En helt vanlig familj':

Tweede seizoen 'En helt vanlig familj' onwaarschijnlijk

Hoewel 'En helt vanlig familj' bij de kijkers een hit is, lijkt een tweede seizoen ver weg. Omdat de serie als een miniserie is opgezet, is de kans op een vervolg gering. Desondanks blijft er altijd een kleine mogelijkheid dat Netflix besluit om een tweede seizoen te produceren, zoals in het verleden wel eens gebeurd is.

Afbeelding: 'A Nearly Normal Family', TMDb

Meer artikelen