Kristen Stewart en Katy O'Brian schitteren in 'Love Lies Bleeding'

RRoos Verhoeven 19 december 2023 18:27

In de nieuwe trailer van Rose Glass' 'Love Lies Bleeding' zien we Kristen Stewart in de rol van beschermende minnaar van een vrouwelijke bodybuilder, compleet met mullet-kapsel. De film met een intense jaren 80 actie/thriller-sfeer belooft een spannend romantisch avontuur te worden.

Nieuwe rol voor Kristen Stewart

Kristen Stewart die onder meer bekend is van de Twilight-serie, heeft een nieuwe rol te pakken. Ze wordt de beschermende minnaar van een vrouwelijke bodybuilder in de film 'Love Lies Bleeding', geregisseerd door Rose Glass. Deze aankondiging werd in april 2022 gedaan en heeft sindsdien veel aandacht getrokken.

In de eerste officiële trailer van de film zien we Stewart met een opvallende mullet. Dit kapsel dat populair in de jaren '80 was past perfect bij de retro actie/thriller-sfeer van de film. Fans en critici kijken uit naar de invloed van dit kapsel op Stewart's personage en de algehele filmervaring.

Romantische thriller in jaren '80 sfeer

'Love Lies Bleeding' is een spannende thriller met een duidelijke jaren 80 vibe. Het verhaal draait om Lou, een teruggetrokken sportschoolmanager gespeeld door Stewart, die verliefd wordt op Jackie, een bodybuilder gespeeld door Katy O'Brian. De chemie tussen de twee actrices is volgens de eerste berichten enorm en belooft veel goeds.

Sterke cast en bekroonde regisseur

Naast Stewart en O'Brian beschikt 'Love Lies Bleeding' over een sterke ondersteunende cast, waaronder Ed Harris en Dave Franco. De film is mede geschreven en geregisseerd door Rose Glass, die alom werd geprezen voor haar debuutfilm 'Saint Maud'. Met haar betrokkenheid bij deze film lijkt een succesvolle en spannende thriller gegarandeerd.

Afbeelding: 'Love Lies Bleeding', TMDB

Meer artikelen