'La casa de papel'-acteurs schitteren in nieuwe Spaanse serie op Netflix: 'Cristo y Rey'

KKees van den Berg 9 november 2023 11:29

De nieuwe Spaanse serie 'Cristo y Rey', met sterren uit 'La casa de papel', is nu te zien op Netflix. De serie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over de tumultueuze relatie tussen Spaanse mediasensaties Ángel Cristo en Bárbara Rey.

Nieuwe Spaanse serie 'Cristo y Rey' op Netflix

De serie 'Cristo y Rey' is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide aanbod van Spaanse series op Netflix. Het waargebeurde verhaal volgt de complexe relatie tussen Ángel Cristo en Bárbara Rey, twee bekende figuren uit de Spaanse media. Hun liefdesverhaal, dat de bladzijden van vele tijdschriften vulde, wordt door deze serie tot leven gebracht.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=v_KjBtpCb2A

Ondanks de glamour en het succes dat Ángel Cristo en Bárbara Rey genoten, onthult de serie de duistere kant van hun relatie. Onder de schitterende façade ging een verhaal schuil van drugsverslaving, gokverslaving, ontrouw en mishandeling. Dit biedt een rauwe en realistische kijk op het leven achter de schermen van de Spaanse showbusiness.

'La casa de papel'-acteurs in 'Cristo y Rey'

Jaime Lorente, die de harten van het publiek veroverde met zijn rol als Denver in 'La casa de papel', zet een indrukwekkende Ángel Cristo neer. Bárbara Rey, de 'meest begeerde vrouw van Spanje', wordt prachtig vertolkt door Belén Cuesta, die ook een hoofdrol speelde in 'La casa de papel'.

Meer artikelen