Lady Gaga onthult haar unieke versie van Harley Quinn in 'Joker: Folie À Deux'

KKees van den Berg 27 mei 2024 16:01

Lady Gaga spreekt over haar rol als Harley Quinn in de aankomende film 'Joker: Folie À Deux', waarin ze belooft een authentieke en nieuwe benadering van het personage te bieden.

Lady Gaga als Harley Quinn

Superster Lady Gaga staat klaar om een geheel nieuwe versie van Harley Quinn te presenteren in de aankomende film 'Joker: Folie à Deux'. Ze belooft dat haar uitvoering van het karakter authentiek zal zijn aan de film en de personages erin. Dit markeert een nieuwe uitdaging voor de zangeres en actrice, aangezien ze nooit eerder een soortgelijke rol heeft opgenomen.

Sterrencast en regisseur

De film, 'Joker: Folie à Deux', is geregisseerd door Todd Phillips en omvat een sterrenbezetting met Joaquin Phoenix tegenover Gaga. De film, een muzikale productie van DC Studios, zal op 4 oktober in de bioscopen verschijnen. Naast Gaga en Phoenix voegt de film ook namen toe als Catherine Keener, Brendan Gleeson en Zazie Beetz aan de cast.

Margot Robbie, die eerder Harley Quinn vertolkte in films als 'Suicide Squad' en 'Birds of Prey', heeft haar opwinding uitgesproken over deze nieuwe versie van het personage. Ze is verheugd dat Harley Quinn het soort rol is dat door verschillende getalenteerde acteurs kan worden vertolkt, en ze gelooft dat Gaga iets ongelooflijks zal doen met het karakter.

Afbeelding: 'Joker: Folie à Deux', TMDB

Meer artikelen