'Land of Bad' met Russell Crowe en Liam Hemsworth binnenkort in de bioscoop

KKees van den Berg 11 februari 2024 11:02

De komende actiethriller 'Land of Bad', met in de hoofdrollen Liam Hemsworth en Russell Crowe, is exclusief te zien in de bioscoop vanaf donderdag 22 februari. Bekijk hier alvast de trailer. De film belooft een intense en adembenemende kijkervaring te worden.

Verhaallijn van 'Land of Bad' onthuld

De film 'Land of Bad' gaat over een Delta Force-team dat in een hinderlaag valt in vijandelijk gebied. De hoofdrollen worden vertolkt door Liam Hemsworth, een beginnende officier die weigert zijn team in de steek te laten, en Russell Crowe, een luchtmacht dronepiloot. Het duo moet een intense en wrede strijd om te overleven doorstaan die 48 uur duurt, en Crowe's personage speelt een cruciale rol als de 'ogen in de lucht'.

De film 'Land of Bad' is geregisseerd door William Eubank, die tevens het scenario heeft geschreven met David Frigerio. De cast bestaat uit grote namen zoals Liam Hemsworth, Russell Crowe, Luke Hemsworth, Ricky Whittle en Milo Ventimiglia. Het is een bijzondere film omdat het de eerste keer is dat de broers Luke en Liam Hemsworth samenwerken. De film heeft een speelduur van 110 minuten en is geclassificeerd voor leeftijden van 16 of hoger.

Afbeelding: 'Land of Bad', TMDB

Meer artikelen