Laurence Fishburne voegt zich bij cast 'The Witcher' seizoen 4

RRoos Verhoeven 14 januari 2024 09:15

Laurence Fishburne, bekend van de 'The Matrix' en 'John Wick' franchises, zal te zien zijn in het vierde seizoen van 'The Witcher'. Hij speelt het geliefde personage Regis uit de boeken en games.

Fishburne voegt zich bij 'The Witcher'

Laurence Fishburne, die we kennen van zijn memorabele rollen in 'The Matrix' en de 'John Wick' franchises, is aangekondigd als een nieuw castlid voor het vierde seizoen van 'The Witcher'. Fishburne zal het personage Regis vertolken, een favoriet onder de fans van de boeken en games van 'The Witcher'.

https://twitter.com/netflix/status/1745838135345389670

Mysterieus personage Regis

Regis heeft een mysterieus verleden en zal Geralt vergezellen op zijn avonturen doorheen het Continent. Dit personage verschijnt in Andrzej Sapkowski's roman 'Doop van Vuur' als een werelwijze barbier-chirurg. Met Liam Hemsworth die Henry Cavill vervangt als Geralt, kunnen fans een nieuwe dynamiek verwachten tussen deze personages.

Het vierde seizoen van 'The Witcher' belooft een spannend vervolg te zijn op de gebeurtenissen van het derde seizoen. Geralt, Yennefer en Ciri, gespeeld door de terugkerende acteurs Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey, zullen elk apart het oorlogsgeteisterde Continent moeten doorkruisen en zijn vele demonen onder ogen zien. Als ze de groepen outcasts waarin ze zichzelf vinden kunnen omarmen en leiden, hebben ze een kans om de 'doop van vuur' te overleven en elkaar weer te vinden.

'The Witcher' hoopt op herstel met nieuw seizoen

'The Witcher' heeft een hobbelige weg afgelegd de afgelopen jaren, met Henry Cavill die de serie verliet en voormalig schrijver Andrzej Sapkowski die de serie bekritiseerde. De poging tot een prequel in 2022, 'Blood Origin', werd ook als een teleurstelling beschouwd. Maar het team achter 'The Witcher' hoopt zijn fans terug te winnen met een reset van het vierde seizoen en Liam Hemsworth in de hoofdrol.

Hoewel er nog geen exacte releasedatum voor het vierde seizoen van 'The Witcher' is aangekondigd, lijkt 2025 een waarschijnlijk jaar voor de release. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze kunnen genieten van de nieuwe avonturen van Geralt en zijn metgezellen.

Afbeelding: 'The Witcher', TMDB

Meer artikelen