LEGO-set onthult strijd tussen Sam Wilson en Red Hulk in nieuwe Captain America-film

DDavid Meijer 2 januari 2024 15:01

Een nieuw LEGO-set gerelateerd aan de aanstaande Captain America-film bevestigt een epische confrontatie tussen Sam Wilson en de Red Hulk. Fanreacties en speculaties over de oneerlijke strijd zijn al in volle gang.

Controverse onder fans over oneerlijke strijd

Fans van Marvel hebben het online over de aankomende confrontatie tussen Sam Wilson, ook bekend als Falcon, en de Red Hulk in de nieuwe Captain America-film. Ze zijn het erover eens dat de superkrachtloze Falcon het lastig zal gaan hebben tegenover de enorme kracht van Red Hulk wat een laag spanning toe zal gaan voegen aan de al aantrekkelijke plot van de film.

https://www.instagram.com/p/C1hjlZRrsB6/

Er is enige scepsis onder fans over de mate waarin de LEGO-set daadwerkelijk de inhoud van de film weergeeft. Er zijn namelijk reshoots gepland voor de nieuwe Captain America-film. Zullen de reshoots de confrontatie tussen Falcon en Red Hulk veranderen, of wordt deze strijd een belangrijk hoogtepunt zoals de LEGO-set suggereert? Het blijft de vraag.

Enthousiasme voor meer Hulk-gerelateerde personages

Ondanks zorgen over mogelijke politieke kritiek zijn veel fans enthousiast over het vooruitzicht van meer Hulk-gerelateerde personages in het Marvel Cinematic Universe (MCU). De verwachting dat de film zal leiden tot een nieuwe Hulk-film voegt nog meer opwinding toe onder de fans.

Afbeelding: 'Captain America: Brave New World', TMDB

Meer artikelen