Leo en Squid Game heersen over de Netflix Top 10 voor de tweede week

DDavid Meijer 6 december 2023 13:59

Leo en Squid Game: The Challenge blijven dominant in de Netflix Top 10, met respectievelijk 23,6 miljoen en 11,4 miljoen views. Ondanks nieuwe titels in de lijst bleven deze twee bovenaan staan voor de tweede opeenvolgende week.

Leo blijft Netflix-topper

Adam Sandler's animatiefilm 'Leo' behoudt zijn toppositie in de Netflix Top 10 voor Engelstalige films. Van 27 november tot 3 december hield de film vast aan zijn nummer één positie met nog eens 23,6 miljoen views. Dit betekende dat het voor de tweede opeenvolgende week de meest bekeken titel op de streamingdienst was.

Squid Game behoudt toppositie

Squid Game: The Challenge bewees opnieuw zijn populariteit door bovenaan de lijst van series te blijven, ondanks een dramatische daling van het aantal kijkers. De realityshow had 11,4 miljoen views, waardoor Squid Game zelf ook steeg naar de zevende plek op de niet-Engelstalige tv-lijst met 1,5 miljoen views.

Family Switch debuteert sterk

De film Family Switch maakte een indrukwekkende entree door op nummer 2 te debuteren met 22,2 miljoen views. Daarnaast bleven kerstfilms zoals Best.Christmas.Ever! en Dr. Seuss' The Grinch de rest van de lijst domineren. Andere films zoals David Fincher's The Killer en The Super Mario Bros. Movie behielden ook hun plek op de lijst met respectievelijk 3,6 miljoen en 3,1 miljoen views.

Op de lijst zien we ook enkele nieuwe toevoegingen. De nieuwe serie Obliterated weet de derde plaats te veroveren met 7 miljoen views. Deel 1 van het zesde en laatste seizoen van The Crown eindigde op de vierde plaats met 3,9 miljoen views, terwijl seizoen 5 van Virgin River op de zesde plaats belandde met 2,7 miljoen views. De miniserie All The Light We Cannot See van Shawn Levy stond voor de vijfde week op de lijst met 2 miljoen views.

Afbeelding: 'Leo', TMDB

Meer artikelen