Levensbedreigende infectie bij 'Emily in Paris'-actrice Ashley Park

DDavid Meijer 22 januari 2024 11:02

Ashley Park, bekend als Mindy in Emily in Paris, heeft onlangs een ernstige gezondheidscrisis doorgemaakt. Ze onthulde op Instagram dat ze na een keelontsteking leed aan sepsis, een levensbedreigende infectie.

Gezondheidscrisis voor Ashley Park

Ashley Park heeft onlangs op Instagram gedeeld dat ze een ernstige gezondheidscrisis heeft doorgemaakt. Eerder deze maand werd ze getroffen door ernstige infectie nadat een ogenschijnlijk onschuldige keelontsteking verergerde tot een kritieke septische shock. Sepsis is een levensbedreigende aandoening, die jaarlijks vele mensen treft en in sommige gevallen tot de dood leidt.

https://www.instagram.com/p/C2SPz2KONpX/

Herstel nog in volle gang

Het herstel van Park van deze ernstige gezondheidsaandoening is nog aan de gang. De infectie trof meerdere organen, en hoewel ze zich momenteel beter voelt, is haar herstel nog niet voltooid. Ondanks de ernst van haar toestand, meldt Park op Instagram dat ze zich nu beter voelt en dat het ergste achter de rug is.

'Dankbaar' ondanks gezondheidsuitdaging

Ondanks de ernst van haar toestand heeft Park aangegeven dat ze zich 'dankbaar' voelt. Ze uitte haar dankbaarheid voor het medisch personeel dat voor haar zorgde tijdens haar verblijf in het ziekenhuis, evenals voor de steun van familie en vrienden tijdens deze beproevende tijd. Park's positieve houding in het licht van zo'n angstaanjagende situatie is bewonderenswaardig.

Terwijl fans van 'Emily in Paris' Ashley Park's gezondheidsreis volgen, wachten ze ook in spanning op nieuws over de volgende seizoen van de serie. De releasedatum van het nieuwe seizoen is echter nog niet bekend. Ondanks haar gezondheidsuitdagingen, is er goede hoop dat Park zal blijven schitteren in haar rol als Mindy.

Afbeelding: 'Emily in Paris', TMDB

Meer artikelen