Loki-ster Tom Hiddleston over zijn rol in 'Deadpool 3' of 'Avengers: Secret Wars'

KKees van den Berg 14 november 2023 11:44

Loki-acteur Tom Hiddleston houdt de gemoederen bezig met zijn mysterieuze antwoord op de vraag of we hem in 'Deadpool 3' of 'Avengers: Secret Wars' zullen zien. Hij laat fans in het ongewisse over de impact van Loki op de verdere verloop van het Marvel Cinematic Universe.

Loki's terugkeer blijft onzeker

Nu het tweede seizoen van Loki ten einde is, begint het speculeren. Zal het personage Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, terugkeren? En zo ja, in welke rol? Het einde van de serie laat fans in verwarring en biedt geen definitief antwoord op deze brandende vragen. Het is duidelijk dat onze favoriete god van het onheil zijn stempel heeft gedrukt op het Marvel Cinematic Universe, maar hoe die invloed zich verder zal ontvouwen, is nog een mysterie.

Hiddleston ontwijkt vraag over toekomstige rollen

Tijdens een interview met Jimmy Fallon werd Tom Hiddleston gevraagd of de laatste episode van Loki een hint is naar zijn verschijning in 'Deadpool 3' of 'Avengers: Secret Wars'. In plaats van een duidelijk antwoord te geven, omzeilde Hiddleston de vraag, en stuurde het gesprek richting Wrexham AFC, de Britse voetbalclub waarvan 'Deadpool'-acteur Ryan Reynolds eigenaar is. Dit leidt tot nog meer speculatie en laat fans in het ongewisse.

In de geruchtenmolen van het Marvel Cinematic Universe wordt gefluisterd dat de zogenaamde 'Time Variance Authority' (TVA), beter bekend als de tijd-politie uit de serie Loki, een belangrijke rol gaat spelen in de volgende Avengers-film én Deadpool 3. Hoewel dit de nieuwsgierigheid van fans zeker prikkelt, is het vooralsnog onduidelijk of deze geruchten op waarheid berusten. Deadpool 3, waarin mogelijk meer duidelijk wordt, staat gepland voor release op 26 juli 2024.

Meer artikelen