'Lord of the Rings'-scènes tot leven gebracht in LEGO-stopmotionanimatie

RRoos Verhoeven 20 november 2023 12:17

Digital Wizards Studios heeft nauwgezet verschillende sleutelscènes uit 'Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring' gerecreëerd in LEGO stop-motion animatie. Ze hebben hiervoor het opmerkelijk realistische LEGO model van Rivendell, de iconische Elfenoutpost, gebruikt.

Cruciale scènes uit 'Lord of the Rings' gerecreëerd

Bij het betreden van de magische wereld van LEGO, heeft Digital Wizards Studios enkele cruciale scènes uit de film 'Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring' tot leven gebracht. Door gebruik te maken van het opmerkelijk realistische LEGO-model van Rivendell, het iconische Elfenuitkijkpunt, is het team erin geslaagd om de beroemde rollen van de personages en de sfeer van de film vast te leggen in stop-motion animatie.

Bekijk hier de video:

Herbeleef je favoriete Rivendell-scènes met LEGO

In deze magische weergave ontwaakt Frodo Baggins in Rivendell en herenigt hij zich vreugdevol met zijn Hobbit-vrienden Sam, Merry en Pippin. Dankzij de LEGO 10316-set 'Lord of the Rings: Rivendell', kunnen fans al hun favoriete Rivendell-scènes herbeleven. Dit biedt een unieke kans om de filmische magie opnieuw te ervaren in de wereld van LEGO.

De LEGO-set omvat alle personages van Rivendell. Dit geeft liefhebbers de mogelijkheid om de wereld van 'Lord of the Rings' tot in detail na te bouwen en hun eigen avonturen te creëren. Het betoverende landschap en de personages van Rivendell zijn tot in de kleinste details uitgewerkt, waardoor fans een authentieke ervaring krijgen.

Afbeelding: 'The Lego Movie', TMDb

Meer artikelen