'Love Is Blind' seizoen 6: Releasedatum & nieuwe singles

RRoos Verhoeven 18 januari 2024 15:18

Seizoen 6 van de populaire realityshow 'Love is Blind' op Netflix belooft opnieuw een boeiende mix van single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar ware liefde. Voorafgaand aan hun intrede in de 'pod', is er een nieuwe video gepubliceerd met een greep uit de persoonlijkheden en beroepen van de vast.

Presentatieduo keert terug

Het presentatieduo Nick en Vanessa Lachey is terug voor het zesde seizoen van 'Love is Blind'. Ze zullen een nieuwe groep vrijgezellen begeleiden in hun zoektocht naar liefde. Deze unieke show biedt deelnemers de mogelijkheid om een echte connectie met iemand te maken, zonder ze ooit fysiek te ontmoeten.

Een unieke benadering van daten

'Love is Blind' is niet je 'normale' datingshow. De deelnemers zijn allemaal op zoek naar liefde, maar gaan het op een minder traditionele manier aanpakken. De singles zullen iemand kiezen om te trouwen zonder ze ooit te hebben ontmoet, enkel op basis van emotionele connectie.

De volgende fase van de relatie

Na de verloving in de 'pod', zullen de stellen een nieuwe fase van hun relatie ingaan. Ze zullen samenwonen, hun huwelijk plannen en ontdekken of hun fysieke aantrekkingskracht net zo sterk is als de emotionele band die ze hebben opgebouwd. Deze periode zal ongetwijfeld zorgen voor spanning en onverwachte wendingen.

Trouwdag: het moment van de waarheid

Het climaxpunt van 'Love is Blind' is ongetwijfeld de trouwdag. De koppels zullen moeten beslissen om wel of niet te trouwen met de persoon waar ze blindelings verliefd op zijn geworden. De realiteit van de buitenwereld en externe factoren zullen een grote rol spelen, en zullen mogelijk sommige koppels uit elkaar drijven.

Releasedatum 'Love is Blind' seizoen 6 op Netflix

Het zesde seizoen van 'Love is Blind' gaat in première op Valentijnsdag, 14 februari. Netflix heeft aangekondigd dat er elke woensdag nieuwe afleveringen zullen verschijnen. In de eerste week worden afleveringen 1 tot en met 6 uitgebracht. In de tweede week (21 februari) volgen afleveringen 7 tot en met 9 en in de derde week (28 februari) worden de laatste twee afleveringen, 10 en 11, uitgebracht.

De show is het geesteskind van Chris Coelen, die samen met Ally Simpson, Brent Gauches, Eric Detwiler en Brian Smith van Kinetic Content fungeert als uitvoerend producent. Hun creatieve inbreng en productie-ervaring hebben bijgedragen aan het maken van 'Love is Blind' tot de succesvolle show die het nu is.

Meer artikelen