Luis Tosar schittert in nieuwe Spaanse thriller 'El correo', nu op Netflix

RRoos Verhoeven 10 mei 2024 18:24

Een frisse toevoeging voor de liefhebbers van Spaanse thrillers is te vinden op Netflix. 'El correo', met steracteur Luis Tosar, staat nu op de populaire streamingdienst.

Eerste impressies van 'El correo'

'El correo', de gloednieuwe Spaanse thriller met de gerenommeerde acteur Luis Tosar, is nu te bekijken op Netflix. Deze boeiende film is een excellente aanvulling voor de fans van het genre en toont wederom het meesterlijke acteertalent van Tosar.

Het boeiende verhaal achter 'El correo'

Het intrigerende verhaal van 'El correo' draait om de opkomst van een jonge bediende uit Vallecas, Iván, binnen een internationaal kartel dat zich bezighoudt met geld witwassen. Het verhaal speelt zich af in 2002, het jaar waarin de euro werd geïntroduceerd, en biedt daardoor interessante historische context.

De talentvolle Arón Piper, die we kennen van zijn rollen in 'Élite' en 'El silencio', vertolkt in 'El correo' de rol van de jonge bediende Iván. Samen met Luis Tosar, een doorgewinterde Spaanse acteur, vormen zij een sterk duo dat garant staat voor een boeiende filmervaring.

'El correo' nu op Netflix beschikbaar

Voor degenen die dit weekend weinig te doen hebben en zin hebben in een spannende film is er dus goed nieuws: de film is nu beschikbaar op Netflix.

Meer artikelen