'Maestro in Blue' keert terug op Netflix: alle details over seizoen 2

DDavid Meijer 12 mei 2024 17:22

Een nieuwe golf van spanning staat voor de deur met de komst van seizoen 2 van 'Maestro in Blue' op Netflix. We nemen je mee door alle details die je moet weten voor dit langverwachte nieuwe seizoen van de populaire Griekse serie.

Nieuw seizoen vanaf volgende week op Netflix

Netflix-abonnees kunnen zich opmaken voor een traktatie! Vanaf volgende week donderdag 16 mei, kun je genieten van gloednieuwe afleveringen van de populaire Griekse serie 'Maestro in Blue'. Het belooft een seizoen vol spanning en nieuwe plotwendingen te worden.

Het drama speelt zich af op een pittoresk eiland

In seizoen één van 'Maestro in Blue' zagen we hoe de hoofdpersoon, een musicus, naar een prachtig eiland ging om een festival te leiden. Maar zijn verblijf nam een onverwachte wending toen hij betrokken raakte bij de problemen van de eilandbewoners, inclusief een moord die diepe sporen achterliet. Het vervolg op deze intrigerende reeks belooft het verhaal op een boeiende manier voort te zetten.

Interessant genoeg werd het vervolg van 'Maestro in Blue' in het diepste geheim gemaakt. Christopher Papakaliatis, de maker van de serie, heeft nauwelijks details vrijgegeven tijdens de opnames. Maar nu de release nadert, is hij dolenthousiast om de nieuwe afleveringen te delen met de rest van de wereld.

Releasedatum bevestigd

Het lange wachten is bijna voorbij! Netflix-abonnees kunnen vanaf volgende week donderdag 16 mei nieuwe afleveringen van 'Maestro in Blue' seizoen 2 bekijken.

Afbeelding: 'Maestro in Blue', TMDB

Meer artikelen