Makers 'Star Trek: Prodigy' hopen op seizoen 3 en animatiefilm

KKees van den Berg 26 december 2023 15:01

Star Trek: Prodigy-makers Dan en Kevin Hageman zijn hoopvol over de toekomst van hun animatieserie, waarvan nu in Nederland één seizoen op SkyShowtime te zien is. Ze hopen niet alleen op een derde seizoen, maar dromen zelfs van een animatiefilm.

Hageman broers enthousiast over Prodigy

De broers Dan en Kevin Hageman, de bedenkers van Star Trek: Prodigy, zijn meer dan ooit enthousiast over hun geanimeerde Star Trek-serie. Ze zien een grote toekomst voor de serie en zijn benieuwd hoe het publiek zal reageren.

De Hagemans hopen dat de serie meer dan twee seizoenen zal gaan krijgen en misschien zelfs tot een film zal leiden. Ze dromen van een animatiefilm gebaseerd op de serie, een idee waar ze zelf erg opgewonden over zijn en veelbelovende plannen voor hebben.

Of Prodigy nu wel of niet zijn eigen film krijgt, het lijkt erop dat er hoop is dat de bemanning van de Protostar het Star Trek-universum verder zal verkennen na het tweede seizoen. Fans kijken uit naar nieuwe avonturen en ontwikkelingen.

Naast het voortzetten van hun eigen serie hopen de Hagemans ook in de toekomst meer Star Trek-animatie te zien. Ze zijn grote fans van het genre en hopen dat er nog meer innovatieve en boeiende Star Trek-animatieprojecten zullen komen.

De serie die in 2021 uitkwam is nu in Nederland te zien op SkyShowtime. Wel is er helaas maar één seizoen te zien.

Meer artikelen