Makers van 'Scott Pilgrim Takes Off' sluiten seizoen 2 uit ondanks succes

DDavid Meijer 27 november 2023 16:51

Ondanks het overweldigende succes van de nieuwe Netflix-hit 'Scott Pilgrim Takes Off' zijn de makers Bryan Lee O'Malley en BenDavid Grabinski niet van plan een tweede seizoen te maken. Er zijn simpelweg geen ideeën meer voor een nieuw seizoen en ze willen teleurstellingen voorkomen.

Geen tweede seizoen ondanks succes

Bryan Lee O'Malley en BenDavid Grabinski, de creatieve geesten achter de populaire animatieserie 'Scott Pilgrim Takes Off', hebben verrassend genoeg aangekondigd dat ze geen plannen hebben voor een tweede seizoen. Ondanks het feit dat de serie enorm geliefd is bij de Netflix-kijkers en zelfs een Rotten Tomatoes-score van 98% heeft behaald, vinden de makers dat ze alles hebben gegeven en zijn er geen nieuwe ideeën meer voor een vervolg.

Bekijk hier de trailer:

Geen ideeën meer voor vervolg

O'Malley en Grabinski zijn van mening dat de serie op zichzelf moet staan en dat alle ideeën en concepten reeds in het eerste seizoen zijn verwerkt. Ze zijn tevreden met het werk dat ze hebben geleverd en zien op dit moment niet de noodzaak of mogelijkheid voor een vervolg. Hoewel ze een 'nooit zeg nooit'-mentaliteit aanhouden, benadrukken ze dat het een wonder zou vergen om een tweede seizoen te overwegen.

O'Malley en Grabinski wilden fans niet teleurstellen met de annulering van de serie na slechts één seizoen, een fenomeen dat de laatste tijd veel voorkomt bij Netflix-series. Daarom besloten ze om een op zichzelf staande serie te maken. Ze zijn trots op de serie en het bevredigende einde dat ze hebben gecreëerd. Een tweede seizoen zou dit einde en de integriteit van de serie mogelijk ondermijnen.

Afbeelding: 'Scott Pilgrim Takes Off', TMDb

Meer artikelen