Mark Wahlberg komt terecht in een hachelijke situatie in nieuwe actiekomedie 'The Family Plan' op Apple TV+

RRoos Verhoeven 7 november 2023 15:07

In de actiekomedie 'The Family Plan' zien we Mark Wahlberg als huisvader met een gevaarlijk verleden. Dit nieuwe filmavontuur, vol huurmoordenaars en familiale perikelen, is vanaf volgende maand te streamen op Apple TV+.

Wahlberg in nieuwe actiekomedie

Bekend van onder meer 'Daddy's Home', neemt Mark Wahlberg de rol op zich van een huisvader met een geheim verleden in 'The Family Plan'. Deze gloednieuwe actiekomedie zal volgende maand in première gaan op Apple TV+. Hoewel hij zijn best doet om een rustig leven te leiden, wordt Wahlberg's personage al snel achtervolgd door vijanden uit zijn verleden—en die geven niet zomaar op.

Verleden slaat toe bij vader Dan

In 'The Family Plan' wordt het leven van het Morgan-gezin overhoop gegooid wanneer vader Dan, gespeeld door Wahlberg, wordt benaderd door mensen uit zijn verleden. Wat volgt is een hectisch avontuur vol spanning en humor waarin het gezin moet leren omgaan met de chaotische situatie. De trailer, die onlangs op Apple TV+ verscheen, geeft alvast een voorproefje van de vermakelijke chaos die de kijker te wachten staat.

De regie van 'The Family Plan' is in handen van Simon Cellan Jones, bekend van 'Klondike'. Naast Wahlberg zijn ook Michelle Monaghan, bekend van 'Source Code', en Zoe Colletti te zien in belangrijke rollen. Samen met de rest van de cast zorgen zij voor een vermakelijke actiekomedie vol humoristische en spannende momenten.

'The Family Plan' vanaf december te streamen

Voor de fans van Wahlberg en liefhebbers van actiekomedies is er goed nieuws: 'The Family Plan' is vanaf 15 december te bekijken op Apple TV+.

Afbeelding: 'The Family Plan', TMDb

Meer artikelen