Marlon Wayans speelt hoofdrol in horrorfilm 'Goat' van Jordan Peele

RRoos Verhoeven 17 januari 2024 11:59

Marlon Wayans, bekend van de 'Scary Movie'-franchise, speelt de hoofdrol in de nieuwe horrorfilm 'Goat'. De film draait om een beloftevolle jonge atleet die wordt uitgenodigd om te trainen met een team's pensionerende ster.

Marlon Wayans speelt hoofdrol in 'Goat'

De gerenommeerde acteur Marlon Wayans, bekend van zijn rol in de Scary Movie franchise, zal de hoofdrol spelen in de sport-georiënteerde psychologische horrorfilm 'Goat'. De film, geproduceerd door Monkeypaw en Universal, wordt geregisseerd door Justin Tipping, bekend van de film 'Kicks'.

Marlon Wayans' ervaring met horror

Marlon Wayans is geen onbekende in de horrorwereld. De acteur die ook bekend is als komiek, heeft eerder al zijn sporen verdiend met zijn rol in de Scary Movie-franchise. Onlangs keerde hij terug naar het horrorgenre met een rol in de Netflix-serie 'The Curse of Bridge Hollow'.

De aankomende horrorfilm 'Goat' zal worden geproduceerd door Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper en Jamal Watson. De uitvoerende producenten van de film zijn David Kern en Kate Oh. Het team achter deze film brengt een schat aan ervaring en expertise mee in het produceren van succesvolle horrorfilms.

Monkeypaw Productions, het productiebedrijf van Jordan Peele, heeft een indrukwekkende lijst van succesvolle films en series op zijn naam staan. Denk aan films als 'Get Out', 'Us' en 'Nope', maar ook de reboot van 'The Twilight Zone' en de HBO-serie 'Lovecraft Country'.

Afbeelding: 'The Curse of Bridge Hollow', TMDB

Meer artikelen