Marvel introduceert nieuw Avengers-team, de terugkeer van Morbius en 9 extra Blood Hunt-verhalen

DDavid Meijer 20 februari 2024 10:28

Marvel staat op het punt de comic-wereld te overweldigen met de aankondiging van negen extra tie-ins voor hun Blood Hunt-verhaallijn. Een nieuw Avengers-team, de terugkeer van Morbius en nog veel meer staan de fans te wachten in deze uitgebreide crossover.

Nieuw Avengers-team en terugkeer Morbius

Het nieuwe Avengers-team, geïntroduceerd in de Avengers #14, is een creatie van Steve Rogers. Dit team bestaat uit Hercules, Hazmat, Quicksilver en Kate Bishop/Hawkeye. Daarnaast zal Amazing Spider-Man: Blood Hunt, geschreven door Justina Ireland en geïllustreerd door Marcelo Ferreira, fans verrassen met een ontmoeting tussen Spiderman en zijn oude rivaal Morbius, de levende vampier.

Wolverine in een 'vampirische bloedstorm'

Wolverine: Blood Hunt, gekoppeld aan de Blood Hunt-verhaallijn belooft een intense ervaring te worden voor Wolverine-fans. De strip, geschreven door Tom Waltz en prachtig geïllustreerd door Juan José Ryp, zet Wolverine in een tumult van vampirische chaos, of zoals Waltz het zelf omschrijft, een 'vampirische bloedstorm'.

Seven lopende series grijpen aan op Blood Hunt

In mei en juni zullen zeven lopende series de Blood Hunt-verhaallijn integreren. Dit omvat onder andere de Vengeance of the Moon Knight #5, waarin het Midnight Mission een van de laatste toevluchtsoorden wordt tijdens de vampierenovername en Fantastic Four #21, waarin Reed Richards op zoek gaat naar een geneesmiddel tegen vampirisme.

Blood Hunt trapt af op 1 mei met de release van Blood Hunt #1. Voor de liefhebbers van een extra dosis bloed en gore is er een speciale Red Band polybagged editie. Deze uitgebreide editie belooft een intensere beleving van het bloedstollende verhaal.

Afbeelding: 'Marvel's Future Avengers', TMDB

Meer artikelen