Marvel onthult nieuwe held en acteur voor de MCU

DDavid Meijer 25 december 2023 14:55

Marvel Studios heeft een nieuwe held en de acteur die de rol zal vertolken in de Marvel Cinematic Universe (MCU) aangekondigd. De toevoeging van een unieke, originele karakter genaamd Kahhori zal een frisse wind door het MCU laten waaien.

Introductie van nieuwe MCU-held Kahhori

In een baanbrekende zet introduceert Marvel Cinematic Universe (MCU) een totaal nieuw personage dat niet afkomstig is uit de decennia-oude comic book-lore van het merk. Kahhori, een Native American krijger, zal haar debuut maken in het tweede seizoen van de Disney+-serie 'What If...?'. De onthulling van de acteur die Kahhori zal spelen werd gedeeld op de Instagram pagina van Marvel Studios Canada. Het blijkt dat niemand minder dan Devery Jacobs de rol op zich zal nemen.

https://www.instagram.com/p/C1H1RgesZqW/

Devery Jacobs vertolkt Mohawk-held

Voor degenen die haar nog niet kennen, zowel Devery Jacobs als het personage Kahhori dat ze speelt, zijn Mohawk. Dit betekent dat Jacobs de Mohawk-mensen passend zal vertegenwoordigen in haar rol. Fans kunnen Jacobs herkennen van haar rollen in zowel Reservation Dogs als Rhymes for Young Girls en zal ook verschijnen in de Disney+-serie Echo als een ongerelateerd personage genaamd Julie.

Het is altijd spannend om te zien of nieuwe MCU-helden ook elders zullen verschijnen. Voor nu zijn fans dolenthousiast om Kahhori eerst haar debuut te zien maken in What If...? seizoen 2. Er zijn tal van superhelden en schurken die na hun originele debuten in een film of serie belangrijke personages zijn geworden in comic books. Het is goed mogelijk dat Kahhori zo'n personage wordt. Bovendien, met Jacobs betrokken bij twee MCU-projecten, is het ook mogelijk dat we haar nog eerder zullen gaan zien.

Afbeelding: 'What If...?', TMDB

Meer artikelen