Marvel Studios denkt na over Avengers-film met de originele 6 superhelden

DDavid Meijer 2 november 2023 10:02

Marvel Studios zou volgens Variety overwegen om een nieuwe Avengers-film te maken met de originele zes helden. Het idee zou zijn om door middel van het Multiverse zowel Tony Stark/Iron Man als Natasha Romanoff/Black Widow terug te brengen van de dood.

Originele helden terug in Avengers?

Variety meldt dat Marvel Studios aan het nadenken is over een nieuwe Avengers-film, waarin de originele zes helden terug zouden keren. Dat zou betekenen dat Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson en Jeremy Renner hun rollen als respectievelijk Iron Man, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye weer op zich zouden nemen. De studio zou zoeken naar een manier om Tony Stark/Iron Man en Natasha Romanoff/Black Widow, die eerder in de franchise zijn overleden, te laten herrijzen.

Acteurs bereid om terug te keren?

Ondanks de plannen van Marvel Studios, is het nog maar de vraag of alle acteurs bereid zouden zijn om terug te keren naar de franchise. Ze hebben immers al vele jaren van hun leven aan de franchise gewijd. Hoewel ze waarschijnlijk niet financieel afhankelijk zijn van deze rollen, zullen ze waarschijnlijk wel een aanzienlijk salaris verwachten als ze terugkeren.

Onenigheid binnen Marvel Studios?

Hoewel het idee om een nieuwe Avengers-film te maken met de originele zes helden door sommigen als een goede zet kan worden gezien, zou niet iedereen bij Marvel Studios achter het idee staan. Er is duidelijk behoefte aan nieuwe energie binnen de franchise, maar of dit de juiste weg is, blijft de vraag.

Terwijl er binnen Marvel Studios gediscussieerd wordt over de mogelijke terugkeer van de originele zes Avengers, staat de volgende grote film van de studio al op het punt van uitkomen. The Marvels wordt volgende week gelanceerd, met box office-voorspellingen voor het eerste Noord-Amerikaanse weekend die variëren van een matige $45 miljoen tot een respectabele $80 miljoen.

Ongeacht of de originele zes Avengers terugkeren of niet, Marvel Studios heeft al andere plannen voor de franchise. Er staan al twee nieuwe Avengers-films op de planning: Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars. Deze films zouden respectievelijk in mei 2026 en mei 2027 moeten verschijnen.

Meer artikelen