Marvel Studios introduceert historische nieuwe MCU-Superhelden

RRoos Verhoeven 1 januari 2024 14:47

Marvel Studios heeft geschiedenis geschreven door twee nieuwe superhelden te introduceren in de nieuwste serie 'What If...?' Seizoen 2. De acteurs Devery Jacobs en Jeremy White nemen respectievelijk de rollen op van Kahhori en Atahraks, de eerste originele superhelden gecreëerd voor de MCU.

Nieuwe geanimeerde superhelden in MCU

In 'What If...?' Seizoen 2, heeft Marvel Studios voor het eerst in zijn geschiedenis originele geanimeerde superhelden geïntroduceerd in de MCU, namelijk Kahhori en Atahraks. Deze personages worden vetolkt door acteurs Devery Jacobs en Jeremy White. De personages debuteerden in aflevering 6, getiteld 'What If... Kahhori Reshaped the World?'. Deze nieuwe superhelden vechten tegen de Spaanse kolonisatie in hun geboorteland met hun ongelofelijke superkrachten, wat een een belangrijke stap in de evolutie van de MCU markeert.

In hun debuutaflevering fungeert Atahraks als een mentor voor Kahhori, die haar helpt haar nieuwe krachten te leren beheersen. Kahhori overtreft snel de vaardigheden van de Sky World-dorpelingen met haar teleportatie, supersnelheid en superkracht. Deze krachten zijn haar verleend door de Tesseract in deze alternatieve tijdlijn. Kahhori spoort de dorpelingen vervolgens aan om de Conquistador-indringers aan te pakken die haar stam hebben aangevallen en ze bundelen uiteindelijk hun krachten om de indringers te verslaan.

Kahhori's mogelijke opmars naar live-action MCU

Hoewel Kahhori tot nu toe slechts in één aflevering van 'What If...?' Seizoen 2 is verschenen suggereert ander promotiemateriaal dat dit niet haar enige verschijning zal zijn voor het einde van het jaar. Jacobs' nieuwe heldin is te zien terwijl ze zij aan zij vecht met Hayley Atwells Captain Carter, meerdere portals opent met haar Tesseract-krachten en shinet naast de originele heldin van 'What If...?'. De grotere vraag is nu of en wanneer Kahhori haar weg zal vinden naar de live-action MCU, vooral omdat Jacobs al een ogenschijnlijk andere rol heeft te spelen in Echo in januari. Maar gezien hoeveel fans haar en Atarahks' debuten in de nieuwste 'What If...?'-aflevering waarderen zou het slechts een kwestie van tijd kunnen zijn voordat een nieuwe originele MCU-held (of zelfs twee) hun weg weten te vinden naar het live-action-avontuur.

Meer artikelen