Marvel wijzigt titel van Avengers: The Kang Dynasty na veroordeling Jonathan Majors

KKees van den Berg 22 februari 2024 16:22

Na de veroordeling van Jonathan Majors voor mishandeling heeft Marvel besloten om de titel van de aankomende Avengers-film te wijzigen. Oorspronkelijk zou de film 'Avengers: The Kang Dynasty' heten, maar nu is de studio op zoek naar een nieuwe titel.

Nieuwe titel voor aankomende Avengers-film

Het lijkt erop dat de aankomende Avengers-film een nieuwe titel krijgt na de recente veroordeling van Jonathan Majors voor mishandeling. Majors, die eerder Kang the Conqueror speelde in Ant-Man and the Wasp: Quantumania en de streaming-serie Loki, was de ster van de oorspronkelijk geplande Avengers: The Kang Dynasty. Deze plannen zijn nu echter veranderd.

Jonathan Majors veroordeeld voor mishandeling

In december werd Majors schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin. Dit heeft geleid tot aanzienlijke veranderingen in zijn carrière, waaronder zijn rol in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Na zijn veroordeling heeft Marvel besloten om Majors te laten vallen.

Herschrijven van Avengers-film bevestigd

Na het laten vallen van Majors, heeft de studio bevestigd dat ze de volgende Avengers-film herschrijven en van een nieuwe titel voorzien. De film staat gepland voor release in mei 2026. Wat de nieuwe titel zal zijn, is nog niet bekend. De Independent heeft contact opgenomen met Marvel voor commentaar.

Ondertussen heeft Marvel de cast aangekondigd voor de aankomende reboot van de Fantastic Four. Deze nieuwe film zal de personages voor het eerst introduceren in het MCU. Onder de castleden bevinden zich Pedro Pascal als Reed Richards/Mr. Fantastic, Ebon Moss-Bachrach als Ben Grimm/The Thing, Vanessa Kirby als Sue Storm/The Invisible Woman en Joseph Quinn als Johnny Storm/The Human Torch.

Wat betreft Majors, nadat het nieuws over de aantijgingen tegen hem voor het eerst naar buiten kwam, werd hij door zijn managementteam aan de kant gezet. Bovendien heeft het Amerikaanse leger een aantal advertenties met de acteur uit omloop gehaald. Hij zou ook zijn gedropt uit een aankomende aanpassing van de Walter Mosley-roman The Man in My Basement.

Meer artikelen