'Masters of the Air': de langverwachte oorlogsserie nu te zien op Apple TV+

DDavid Meijer 26 januari 2024 17:38

Vanaf vandaag is de nieuwe oorlogsserie 'Masters of the Air', van de makers van 'Band of Brothers' en 'The Pacific', te zien. Hoofdrolspeler is Austin Butler en het verhaal volgt de avonturen van de 'Bloody Hundredth' tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Austin Butler in nieuwe oorlogsserie

Austin Butler, bekend van zijn rol als Elvis, is de ster van de nieuwe oorlogsserie 'Masters of the Air'. Deze serie komt van de makers van hitseries zoals 'Band of Brothers' en 'The Pacific'. De serie is vanaf vandaag te zien, en ontvangt nu al lovende kritieken.

Het verhaal van 'de Bloody Hundredth'

'Masters of the Air' volgt de heldhaftige mannen van de 100th Bomb Group, beter bekend als 'de Bloody Hundredth'. Tijdens de Tweede Wereldoorlog voeren zij gevaarlijke bombardementen uit boven nazi-Duitsland, waarbij ze verschrikkelijke omstandigheden moeten trotseren.

Spielberg, Hanks en Goetzman samen voor 'Masters of the Air'

Deze oorlogsserie heeft indrukwekkende namen verbonden aan de productie. Steven Spielberg en Tom Hanks bundelen hun krachten met Gary Goetzman, die ook heeft meegewerkt aan 'Band of Brothers' en 'The Pacific'. Samen brengen ze 'Masters of the Air' tot leven.

De eerste twee afleveringen van 'Masters of the Air' zijn nu beschikbaar op Apple TV+ en elke vrijdag wordt er een nieuwe aflevering uitgebracht op deze streamingdienst.

Meer artikelen