Matthew Vaughn plant trilogie rond nieuwe actiefilm Argylle

KKees van den Berg 8 januari 2024 18:02

De aanstaande actiefilm 'Argylle', geregisseerd door Matthew Vaughn, zou het eerste deel kunnen zijn van een nieuwe trilogie. Dit is echter afhankelijk van hoe de film financieel zal presteren. De cast bestaat uit grote namen zoals Henry Cavill, Sam Rockwell en Sofia Boutella.

Vaughn plant al twee sequels voor Argylle

Hoewel de nieuwe actiefilm Argylle nog niet in de bioscoop is verschenen, heeft regisseur Matthew Vaughn al plannen voor twee vervolgfilms. Natuurlijk hangt dit af van hoe de film het financieel zal doen, maar aangezien Vaughn bekend staat om zijn succesvolle films zoals X-Men, Kick-Ass en Kingsmen, is er goede hoop voor het succes van Argylle.

In een interview met Total Film legt Vaughn uit wat zijn plannen zijn voor de volgende films in de trilogie. Het tweede deel zal gaan over hoe Argylle een spion werd, terwijl het derde deel de jonge versie van Argylle zal tonen. Het lijkt erop dat steracteur Henry Cavill ook aan boord is met dit idee.

Sterrencast voor Argylle

Argylle kan rekenen op een sterrencast die bestaat uit acteurs zoals Henry Cavill, Sam Rockwell, Sofia Boutella, Bryce Dallas Howard, John Cena, Bryan Cranston en Samuel L. Jackson. Met zoveel talent aan boord, is het geen wonder dat er hoge verwachtingen zijn voor deze film.

Het verhaal van Argylle draait rond Elly Conway, een introverte auteur die bekend staat om haar bestverkochte spionageromans. Ondanks haar succes, geniet ze liever van een rustige avond thuis met haar computer en kat Alfie. Dit personage geeft een interessante draai aan de gebruikelijke actiefilmformule.

Realiteit en fictie lopen door elkaar in Argylle

De interessante twist in Argylle komt wanneer de fictieve wereld van Elly's spionagemissies, gericht op geheim agent Argylle en zijn poging om een wereldwijd syndicaat te ontrafelen, begint te overlappen met de acties van een echte spionageorganisatie. Dit zorgt voor een boeiende mix van fictie en realiteit, waarbij de lijnen tussen de twee onduidelijk worden.

Afbeelding: 'Argylle', TMDB

Meer artikelen