'Mean Girls': de muzikale remake komt naar de bioscoop

DDavid Meijer 8 november 2023 18:07

De geliefde film 'Mean Girls' krijgt een muzikale facelift met 'Mean Girls the Musical' die vanaf januari in de bioscoop te zien zal zijn. Met originele regisseur en schrijfster Tina Fey aan het roer, belooft deze nieuwe versie veelbelovend te zijn.

Muzikale remake van 'Mean Girls'

De populaire filmklassieker 'Mean Girls' uit 2004 wordt opnieuw uitgebracht, dit keer als een muzikale remake. 'Mean Girls the Musical' is het nieuwste project van Tina Fey, de originele regisseur en schrijfster van de film. De nieuwe versie belooft dezelfde humor en charme te behouden, maar met een nieuwe muzikale twist.

Het bekende verhaal blijft ongewijzigd

De remake blijft trouw aan het originele verhaal van 'Mean Girls'. Het volgt Cady Heron, een nieuwe student die zich een weg baant door de hiërarchie van de middelbare school, terwijl ze te maken krijgt met de elitegroep van populaire meisjes, de 'Plastics', en hun koningin, Regina George. De plot neemt een spannende wending wanneer Cady valt voor Regina's ex-vriendje, Aaron Samuels.

De cast van 'Mean Girls the Musical' is een mix van oude en nieuwe gezichten. Renée Rapp, die al schitterde als Regina George in de Broadway-productie, herhaalt haar rol in deze film. Angourie Rice neemt de rol van Cady op zich, terwijl Jenna Fischer, bekend van 'The Office', ook meedoet aan deze musicalfilm.

'Mean Girls' vanaf januari in de bioscoop

Fans van 'Mean Girls' hoeven niet lang te wachten om de muzikale remake te zien. Vanaf donderdag 11 januari draait de film in de bioscoop. Het is de perfecte gelegenheid om de geliefde personages opnieuw te ervaren, dit keer met een muzikale touch.

Meer artikelen