Midtsommernatt: de nieuwe Noorse serie van de maker van 'Hjem til Jul' komt naar Netflix

RRoos Verhoeven 7 maart 2024 14:48

De maker van de succesvolle Noorse serie 'Hjem til Jul' komt met een nieuw verhaal. De serie, 'Midtsommernatt', is onlangs aangekondigd door Netflix, waarbij ook de langverwachte releasedatum is onthuld.

Per-Olav Sørensen komt met nieuw verhaal

Na het overweldigende succes van de Noorse kerstserie 'Hjem til Jul', is de maker Per-Olav Sørensen terug met een nieuw en boeiend verhaal. 'Midtsommernatt', ook een Noorse serie, belooft weer een bak vol emotie en drama te zijn, zoals we gewend zijn van Sørensen. Het is duidelijk dat het thema van het midzomerfeest centraal staat in dit nieuwe verhaal.

Groot geheim op midzomerfeest

Het verhaal van 'Midtsommernatt' speelt zich af op de langste dag van het jaar, het midzomerfeest. Tijdens deze viering onthullen Carina en Johannes, een stel dat 30 jaar getrouwd is, een groot geheim aan hun familie en vrienden. Dit geheim heeft onvoorziene en ingrijpende gevolgen, wat ongetwijfeld voor een spannende verhaallijn zorgt.

Sterke cast onder leiding van Sørensen

Per-Olav Sørensen, die we kennen van onder andere 'Hjem til Jul' en 'Royalteen', is de bedenker van 'Midtsommernatt'. De serie kent een indrukwekkende cast, met onder andere Young Royals-actrice Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber en Kim Falck in de hoofdrollen. Met zoveel getalenteerde acteurs belooft de serie een succes te worden.

Releasedatum Midtsommernatt op Netflix

Netflix-abonnees hoeven niet lang te wachten om 'Midtsommernatt' te bekijken. De serie verschijnt op 11 april op de streamingdienst.

Meer artikelen