'Miller's Girl': De verleidelijke Jenna Ortega en de betoverde Martin Freeman

KKees van den Berg 15 december 2023 09:59

De trailer voor de aankomende thriller 'Miller's Girl' is uit. Jenna Ortega speelt een toegewijde student die de grenzen opzoekt bij haar leraar die vertolkt wordt door Martin Freeman. Het filmdebuut staat gepland voor januari 2024.

Jenna Ortega en Martin Freeman in 'Miller's Girl'

In de trailer voor 'Miller's Girl' zien we Jenna Ortega in de rol van een creatieve schrijfstudent. Ze gaat verder dan gebruikelijk in haar relatie met haar leraar, vertolkt door Martin Freeman. In de film lijkt het erop dat de leraar haar een bepaald soort voorkeursbehandeling geeft, wat bijdraagt aan het spannende plot van de film.

'Miller's Girl', geregisseerd en geschreven door Jade Halley Bartlett, zal vanaf 25 januari 2024 in de bioscopen te zien zijn. De film heeft naast Jenna Ortega en Martin Freeman ook Dagmara Domińczyk, Bashir Salahuddin en Gideon Adlon in belangrijke rollen. Interessant is ook dat de film geproduceerd is door Seth Rogen en Evan Goldberg, geen onbekende namen in de filmindustrie.

Jenna Ortega, de ster van 'Miller's Girl', heeft recentelijk het nieuws gehaald vanwege haar vertrek uit de populaire horrorfranchise 'Scream'. Ze zal naar verluidt niet terugkeren voor toekomstige afleveringen van de serie, dit vanwege conflicten in de planning met het tweede seizoen van haar andere serie, 'Wednesday'.

De aankondiging van het vertrek van Jenna uit 'Scream' kwam een dag nadat haar collega-actrice, Melissa Barrera, werd ontslagen door het productiebedrijf Spyglass Media Group. Barrera werd ontslagen vanwege haar openlijke steun voor Palestina tijdens het Israël-Hamas-conflict. Hoewel Variety meldt dat het vertrek van Ortega ongerelateerd was aan het ontslag van Barrera, geeft de timing wel ruimte voor speculatie dat er mogelijk meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.

Meer artikelen