Millie Bobby Brown strijdt tegen draken in nieuwe Netflix-film 'Damsel'

KKees van den Berg 12 november 2023 18:40

Millie Bobby Brown toont haar vechtlust tegen draken in de trailer voor 'Damsel', een Netflix-fantasyfilm die in 2024 uitkomt. Geregisseerd door Juan Carlos Fresnadillo, belooft de film een spannend avontuur met een duistere wending.

Millie Bobby Brown vecht tegen draken

Millie Bobby Brown, bekend van de hitserie 'Stranger Things', toont haar drakenvechtcapaciteiten in de gloednieuwe trailer voor de Netflix-fantasyfilm 'Damsel'. Het publiek krijgt een voorproefje van haar stoere karakter en moed terwijl ze draken bestrijdt, wat zeker de aandacht zal trekken van de fantasyfans. Met 'Damsel' belooft Netflix opnieuw een spannende filmervaring te bieden, gepland voor release in 2024.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=9eN_AGX8GXk

'Damsel' brengt een spannend overlevingsverhaal

In 'Damsel' speelt Millie Bobby Brown een 'plichtsgetrouwe jonkvrouw' die instemt met een huwelijk met een knappe prins, om er vervolgens achter te komen dat de koninklijke familie haar heeft uitgekozen als offer om een ​​oude schuld te vereffenen. Het personage van Brown wordt in een grot met een vuurspuwende draak gegooid en moet op haar verstand en wil vertrouwen om te overleven. Een uitdagende rol, die het grote acteertalent van Brown vereist en de kijker op het puntje van zijn stoel zal houden.

Regisseur Fresnadillo belooft duistere wending

Regisseur Juan Carlos Fresnadillo belooft een spannend avontuur met een duistere wending dat de kijkers op het puntje van hun stoel zal houden. Fresnadillo, bekend van films als 'Intacto' en 'Linked', wilde het publiek verrassen met een nieuw perspectief op een traditioneel verhaal. Zijn doel was om deze sprookjes te moderniseren en op een realistischere manier te verbinden met het hedendaagse publiek. Met 'Damsel' lijkt hij hierin te zijn geslaagd.

Naast Millie Bobby Brown schitteren er ook andere grote namen in 'Damsel'. Onder hen zijn Ray Winstone, bekend van 'Ice', Nick Robinson van 'Love, Victor' en Shohreh Aghdashloo uit 'The Expanse'. Ook hebben Angela Bassett en Robin Wright een rol in de film. Met zo'n sterrencast belooft 'Damsel' een indrukwekkende film te worden die zeker niet gemist mag worden door filmliefhebbers.

Afbeelding: 'Damsel', TMDb

Meer artikelen