Misdaadthriller 'Widows' stormt Netflix top 10 binnen

DDavid Meijer 30 oktober 2023 13:47

Sinds vorige week is de veelgeprezen misdaadfilm 'Widows' (2018) met Viola Davis en Liam Neeson te zien op Netflix. De film trekt veel bekijks en heeft al een vijfde positie bemachtigd in de Netflix top 10.

'Widows' verovert Netflix

'Widows' is een meeslepende misdaadthriller die sinds vorige week beschikbaar is op Netflix. De film, met in de hoofdrollen Viola Davis en Liam Neeson, heeft al snel een aanzienlijk publiek getrokken, waardoor hij nu op de vijfde plaats staat in de Netflix top 10. Dit bewijst dat de film precies biedt wat abonnees op dit moment zoeken in hun kijkervaring op de streamingdienst.

Het intrigerende plot van 'Widows'

De plot van 'Widows' draait om vier vrouwen die in eerste instantie niets met elkaar gemeen hebben, behalve de schuld die hun overleden echtgenoten hebben achtergelaten door hun criminele activiteiten. Na de plotselinge dood van hun echtgenoten worden de vier vrouwen gedwongen samen te werken om hun leven weer op de rails te krijgen en te zorgen voor hun financiële onafhankelijkheid.

Veronica, gespeeld door Viola Davis, is getrouwd met Harry, een rol van Liam Neeson. Ze hebben een moeilijk huwelijk doorgemaakt als gevolg van de onrechtvaardige moord op hun zoon. Veronica is actief in de Teachers Union, terwijl Harry zich bezighoudt met minder ethische activiteiten, namelijk criminele activiteiten met drie andere mannen. Deze dynamiek zorgt voor interessante plotwendingen en voegt extra diepgang toe aan het verhaal.

Afbeelding: 'Widows', TMDb

Meer artikelen