'Miss Bala': Gina Rodriguez verovert Netflix met spannende actiefilm

RRoos Verhoeven 8 mei 2024 16:59

De actiefilm 'Miss Bala' met Gina Rodriguez in de hoofdrol klimt gestaag de Top 10 van Netflix in. Hoewel de film gemengde kritieken heeft ontvangen, zijn er veel enthousiaste reacties van Netflix-kijkers.

Miss Bala's heropleving op Netflix

'Miss Bala', een actiefilm uit 2019 met Gina Rodriguez in de hoofdrol, heeft hernieuwde aandacht gekregen nu deze weer beschikbaar is op Netflix. De film klimt gestaag op in de Netflix Top 10, ondanks dat het al een tijdje uit is.

Hoewel 'Miss Bala' niet bijzonder hoog scoort op IMDb en een lage waardering heeft op Rotten Tomatoes, lijkt dit de Netflix-kijkers niet te deren. Er zijn veel positieve reacties op sociale media, waarbij kijkers de film prijzen ondanks de kritieken.

Het gevaarlijke spel van Gloria Meyer

Gina Rodriguez speelt Gloria Meyer, een schoonheidskoningin die op vakantie gaat naar Tijuana. Daar wordt ze na het zien van een moord gedwongen te werken voor een gangsterbende, en raakt ze verstrikt in een gevaarlijk spel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider, wat de basis vormt voor de spannende verhaallijn.

Afbeelding: 'Miss Bala', TMDB

Meer artikelen