Mission: Impossible - Dead Reckoning komt waarschijnlijk naar SkyShowtime

DDavid Meijer 19 januari 2024 17:24

Fans van de hit 'Mission: Impossible - Dead Reckoning' hoeven waarschijnlijk niet veel langer te wachten om de film thuis op de bank te gaan bekijken. De actiethriller maakt zijn debuut op streamingdienst Paramount Plus op 25 januari. En omdat het aanbod van Paramount in Nederland op SkyShowtime te zien is, verwachten we dat deze rond dezelfde datum daar te zien zal zijn.

Dead Reckoning komt naar streaming

De zomerse kaskraker Mission: Impossible - Dead Reckoning komt eindelijk naar de kleine schermen. Paramount Plus kondigde aan dat deze actiethriller vanaf 25 januari op hun streamingdienst te zien is, slechts iets meer dan zes maanden na de bioscooprelease in juli.

Zevende deel in de Mission: Impossible-franchise

Mission: Impossible - Dead Reckoning is het zevende deel van de immens populaire Mission: Impossible-franchise die in 1996 het levenslicht zag. In deze film volgen we superspion Ethan Hunt, gespeeld door Cruise, en zijn Impossible Mission Force-team tijdens hun missie om een dodelijk door AI aangedreven wapen op te sporen.

Het achtste deel volgt op Dead Reckoning

Het achtste deel van de Mission: Impossible-franchise zal uiteindelijk toch een andere titel krijgen, maar het is wel de bedoeling dat het verhaal naadloos aansluit op de gebeurtenissen in Dead Reckoning. Hoewel er oorspronkelijk plannen waren om de franchise met deze twee films af te sluiten, hebben Cruise en schrijver-regisseur Christopher McQuarrie aangegeven dat er nog meer films op de planning staan.

Naast zijn werkzaamheden in de Mission: Impossible-reeks heeft Cruise niet stilgezeten. Onlangs sloot hij een nieuwe deal met Warner Bros. voor het produceren en ontwikkelen van nieuwe filmprojecten. Deze deal is niet-exclusief, wat betekent dat Cruise nog steeds zijn Mission: Impossible-films bij Paramount kan maken en andere projecten bij verschillende studio's. Cruise heeft ook een nog titelloos project bij Universal in samenwerking met SpaceX, dat de eerste filmproductie ooit in de ruimte zal worden.

Afbeelding: 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One', TMDB

Meer artikelen