Mogelijk plot van 'Deadpool 3' onthuld

KKees van den Berg 22 december 2023 09:47

Er is mogelijk een samenvatting verschenen voor Marvel Studios' 'Deadpool 3', waarin enkele details over het volgende hoofdstuk in het verhaal van Deadpool worden onthuld en een interessante dynamiek met Wolverine wordt geïntroduceerd.

Plot Deadpool 3

De volgende stap in de saga van Deadpool wordt fascinerend met een onverwachte wending. Volgens een recent opgedoken samenvatting (via https://twitter.com/CanWeGetToast), zou Wade Wilson, beter bekend als Deadpool, besluiten om zijn superheldenleven achter zich te laten en een carrière als tweedehands autodealer te beginnen. Maar wanneer zijn vrienden, familie en de hele wereld op het spel staan, besluit Deadpool om zijn katanas uit de kast te halen. Hij rekruteert een onwillige en op zijn hoede zijnde Wolverine om niet alleen te vechten voor hun overleving, maar uiteindelijk ook voor hun nalatenschap.

De rol van de TVA in Deadpool 3

Een interessante wending in het verhaal zou het betrekken van de Time Variance Authority (TVA) kunnen zijn. De TVA, een organisatie uit het Marvel-universum die verantwoordelijk is voor het bewaken van de verschillende tijdlijnen, zou naar verluidt vroeg in het verhaal Deadpool uit zijn realiteit halen. Dit zou een hele nieuwe dimensie kunnen toevoegen aan de plot en zou ongetwijfeld voor wat interessante interacties zorgen tussen Deadpool, Wolverine en de TVA.

De gevolgen van Deadpool 3 kunnen verder reiken dan alleen het verhaal van de film zelf. Er wordt gespeculeerd dat de gebeurtenissen in deze film het X-Men-universum van Fox volledig kunnen vernietigen. Dit zou Marvel de mogelijkheid geven om met een schone lei te beginnen met de X-Men, wat zeker een spannende ontwikkeling zou kunnen zijn van de franchise.

Afbeelding: 'Deadpool', TMDB

Meer artikelen