Mogelijke 'Friends'-reünie als eerbetoon aan Matthew Perry

RRoos Verhoeven 20 november 2023 11:02

Drie weken na het overlijden van acteur Matthew Perry, wordt er gesproken over een potentieel eerbetoon. De cast van 'Friends', waar Perry deel van uitmaakte, zou overwegen om een reünie te houden ter zijn nagedachtenis.

Mogelijke Friends reünie als eerbetoon

Het overlijden van Matthew Perry liet een grote indruk achter bij fans en collega's. Binnen enkele minuten na het nieuws, stroomden de openbare eerbetuigingen binnen. Nu, drie weken later, is er sprake van een mogelijke reünie van de cast van de populaire serie 'Friends' als bijzonder eerbetoon aan de acteur. Dit plan is momenteel nog in onderhandeling.

Castleden in gesprek voor eerbetoon

De overige castleden van 'Friends', Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston en Lisa Kudrow, zijn momenteel in gesprek over de mogelijkheid van een reünie als eerbetoon aan Perry. Hoewel deze eerbetuiging nog niet bevestigd is, zou het een van de meest bijzondere eerbetuigingen tot nu toe zijn.

Het idee achter de mogelijke reünie is dat elk van de vrienden uit de serie hun meest dierbare herinneringen aan Perry naar voren brengt. Het eerbetoon moet klaar zijn voor de komende editie van de Emmy Awards in januari. Hoewel de onderhandelingen nog gaande zijn, belooft het een zeer indrukwekkend eerbetoon te worden, mits bevestigd.

Afbeelding: 'Friends: The Reunion', TMDb

Meer artikelen