Mogelijke veranderingen in Marvel's 'The Kang Dynasty' en 'Secret Wars'

RRoos Verhoeven 21 november 2023 15:32

Er zijn geruchten over mogelijke wijzigingen in Marvel's aankomende films 'The Kang Dynasty' en 'Secret Wars', met betrekking tot de titels en castleden. Dit volgt op recente problemen, waaronder twee Hollywood-stakingen en beschuldigingen van huiselijk geweld tegen Jonathan Majors.

Eerste uitdagingen voor aankomende Marvel films

Marvel staat voor meerdere uitdagingen met zijn aankomende films. De zwaarste klap kwam misschien wel met de beschuldigingen van huiselijk geweld tegen Jonathan Majors, de acteur die een cruciale rol speelt in de Multiverse Saga. De beschuldigingen tegen Majors kunnen een grote impact hebben op de toekomst van zijn carrière bij Marvel, hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over zijn status.

Geruchten over het schrappen van het Kang Dynasty-verhaal zijn opgedoken, maar insiders suggereren dat dit niet het geval zou zijn. Hoewel er mogelijk een hercasting komt, blijft Kang waarschijnlijk een centraal karakter in het verhaal van de aankomende films. Dit toont aan dat Marvel zich niet gemakkelijk laat afschrikken door tegenslagen en vasthoudt aan zijn oorspronkelijke visie voor de MCU.

Mogelijke titelwijziging voor 'The Kang Dynasty'

Ondanks de mogelijke uitdagingen, werkt Marvel nog steeds aan Avengers 5 en Avengers 6. Recentelijk is er gesuggereerd dat de titel van 'The Kang Dynasty' mogelijk wordt gewijzigd, maar dit zou geen invloed hebben op het tweedelige verhaal dat deze films vormen. Het is duidelijk dat Marvel flexibel blijft in zijn planning en bereid is om aanpassingen te maken waar nodig.

'Secret Wars' als tweedelig verhaal

'Secret Wars' wordt een tweedelig verhaal, met de eerste film gepland voor release in mei 2026, en de tweede een jaar later. Deze planning toont Marvel's ambitie om zijn verhalen over meerdere films uit te spreiden en zijn publiek betrokken te houden over een langere periode. Het is echter nog steeds mogelijk dat deze datums worden uitgesteld, gezien de recente uitdagingen.

Er is gesuggereerd dat Marvel de titel van Avengers 5 moet wijzigen en 'Kang' uit de titel moet verwijderen. Dit zou er echter niet op wijzen dat Kang geen deel meer uitmaakt van het verhaal. Integendeel, het lijkt erop dat Marvel nog steeds van plan is om een tweedelig einde te hebben, ongeacht de eventuele titelwijzigingen.

Geruchten over vervanging van Kang door Doom

Er zijn geruchten dat, mochten de problemen met acteur Jonathan Majors resulteren in zijn ontslag, Marvel zou kunnen overwegen om het personage Kang te vervangen door Doom. Dit zou een grote verandering zijn in het MCU, maar het blijft voorlopig slechts speculatie. Het toont echter wel aan dat Marvel flexibel is en bereid is om veranderingen aan te brengen indien nodig.

Afbeelding: 'Avengers: The Kang Dynasty', TMDb

Meer artikelen