Murley's lot in 'Ahsoka': Dave Filoni verlicht de zorgen van fans

DDavid Meijer 30 november 2023 11:16

Dave Filoni, de maker van 'Star Wars: Ahsoka', onthult in een podcast dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over het lot van het karakter Murley. Hij verzekert dat alles in orde is met het pluizige personage.

Sabine Wrens (gespeeld door Natasha Liu Bordizzo) liet haar loth-cat, Murley, achter om Ahsoka bij te staan in de zoektocht naar admiraal Thrawn. Filoni verzekert echter dat alles goed gaat met het pluizige personage. Ze heeft zelf ook huisdieren en begrijpt waarom fans zich zorgen maken over Murley, die alleen in Sabine's toren op Lothal werd achtergelaten. Hij is echter verbaasd over de intensiteit van de bezorgdheid, gezien alle andere ontwikkelingen in de serie. Hoewel verrast, verzekert Filoni de fans dat Murley veilig en gezond is.

Murley: meer dan een gewone huiskat

Hoewel Murley door fans als een huiskat wordt beschouwd, legt Filoni uit dat het karakter eigenlijk een wilde kat is die door Sabine in huis is genomen. Hij is slim genoeg om zich door ventilatieschachten te verplaatsen en zichzelf te voorzien. Filoni beschrijft Murley als een opportunist, wat zijn overlevingsvaardigheden verder benadrukt.

'Star Wars: Ahsoka' is te streamen op Disney+. Bekijk hieronder de trailer:

Afbeelding: 'Ahsoka', TMDB

Meer artikelen