Nederlandse familiefilm 'De Bellinga's: Vakantie op stelten' maakt indruk op Netflix

DDavid Meijer 31 december 2023 14:21

De Nederlandse familiefilm 'De Bellinga's: Vakantie op stelten' scoort hoog op Netflix slechts enkele dagen na de release. De film staat in de Netflix top 10 en biedt een hilarisch kijkje in de avonturen van de familie Bellinga tijdens hun vakantie in Frankrijk.

Nederlandse komedie scoort op Netflix

Sinds de release staat 'De Bellinga's: Vakantie op stelten' al enkele dagen in de Netflix top 10. Het is duidelijk dat de abonnees van de streamingdienst met spanning zaten te wachten op dit vervolg van 'De Bellinga's: Huis op stelten'. Het succes van de film lijkt nog maar eens weer aan te tonen dat Nederlandse familiekomedies het goed blijven doen bij het Netflix-publiek.

'De Bellinga's: Vakantie op stelten' volgt de geliefde familie Bellinga tijdens hun vakantieavonturen. Ze pakken hun koffers voor een luxe reis naar Frankrijk, maar vader Daniël raakt per ongeluk al het vakantiegeld kwijt. Gelukkig bedenkt buurvrouw Bets een plan om het verloren geld snel terug te verdienen, zodat de vakantie toch nog door kan gaan. De film biedt een grappige en herkenbare blik op de perikelen die een gezinsvakantie met zich mee kan brengen.

Afbeelding: 'De Bellinga's: Vakantie op Stelten', TMDB

Meer artikelen