Nederlandse kerstfilm 'Hotel Sinestra' verovert Netflix

KKees van den Berg 13 november 2023 15:01

De Nederlandse kerstfilm 'Hotel Sinestra', met in de hoofdrol Elise Schaap, staat sinds vorige week op Netflix en is nu al de vierde meest bekeken film op de streamingdienst. Het verhaal volgt een groep kinderen die tijdens hun kerstvakantie ervaren hoe het zou zijn zonder volwassenen.

Hotel Sinestra verovert Netflix

'Hotel Sinestra' is een ware hit op Netflix. De film, gemaakt op eigen bodem, trekt massaal kijkers en heeft zich al opgewerkt tot de vierde plaats in de Netflix top 10. Dit is een knappe prestatie voor een Nederlandse productie, vooral in zo'n korte tijdsspanne.

Elise Schaap, bekend van verschillende Nederlandse producties, speelt de hoofdrol in deze kerstfilm. Het is weer een mooie toevoeging aan haar indrukwekkende carrière. Met haar talent en charme weet ze het publiek keer op keer te boeien en mee te slepen in het verhaal.

Ava's wens wordt werkelijkheid

Het verhaal van 'Hotel Sinestra' is zowel hartverwarmend als spannend. De 11-jarige Ava wenst in een boze bui haar ouders weg tijdens een skivakantie. Als ze de volgende dag wakker wordt, is haar wens werkelijkheid geworden. Alle volwassenen zijn verdwenen, wat zowel vreugde als angst oplevert bij de kinderen. Het is nu aan Ava en haar nieuwe vrienden om alles op alles te zetten om hun ouders terug te vinden.

Afbeelding: 'Hotel Sinestra', TMDb

Meer artikelen