Nederlandse Netflix-kijkers lovend over politieserie 'The Rookie'

RRoos Verhoeven 9 januari 2024 15:59

De politieserie 'The Rookie' is de nieuwste hit op Netflix in Nederland. De serie heeft een plek veroverd in de top 10 populairste series en wordt door kijkers op Twitter geprezen.

'The Rookie' stormt Netflix top 10 binnen

'The Rookie', met Nathan Fillion in de hoofdrol als agent John Nolan, heeft een stormloop gemaakt in de top 10 van populairste series op Netflix. Kijkers zijn vol lof over de spannende verhaallijnen en uitstekende acteerprestaties in de vier seizoenen van de serie. Op Twitter delen ze hun enthousiasme en benoemen 'The Rookie' tot een van de beste series die ze tot nu toe hebben gekeken.

John Nolan's keerpunt en nieuwe roeping

Het hoofdpersonage, John Nolan, gespeeld door Nathan Fillion, is een man die zich op een keerpunt in zijn leven bevindt. Net veertig geworden, net gescheiden en met een zoon die naar de universiteit gaat, besluit hij zijn droom na te jagen om een LAPD-agent te worden. Deze plot biedt een unieke invalshoek in de wereld van de politie, waarbij Nolan's persoonlijke uitdagingen en ambities centraal staan.

https://twitter.com/claeystias/status/1735810132502622317

https://twitter.com/recklessimh/status/1737131017490649397

Als nieuwste lid van de politie, wordt Nolan door sommige van zijn leidinggevenden gezien als een wandelende midlifecrisis. Deze scepsis vormt echter een bron van humor en uitdaging in de serie. Nolan's levenservaring, vastberadenheid en humor zijn zijn belangrijkste wapens om de sceptici te overwinnen en succesvol te zijn in zijn nieuwe carrière.

Afbeelding: 'The Rookie', TMDB

Meer artikelen