Nederlandse releasedatum bekend voor 'Orphan Black: Echoes'

DDavid Meijer 6 januari 2024 17:06

De langverwachte serie 'Orphan Black: Echoes' heeft eindelijk een Nederlandse releasedatum. De serie, een vervolg op de populaire 'Orphan Black' (2013–2017), zal op de NPO worden uitgezonden.

NPO verwerft Nederlandse rechten van 'Orphan Black: Echoes'

'Orphan Black: Echoes', het vervolg op de succesvolle 'Orphan Black' serie (2013–2017), komt naar Nederland. De NPO heeft de rechten voor de Nederlandse uitzendingen weten te bemachtigen. De serie startte vorig jaar al in de VS en nu is eindelijk bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

De nieuwe serie 'Orphan Black: Echoes' speelt zich af in de nabije toekomst en duikt diep in het onderzoek naar wetenschappelijke manipulatie van het menselijk bestaan. We volgen een groep vrouwen die een intrigerend web van levens en avonturen weven. Dit maakt de serie boeiend en actueel.

'Orphan Black'-maker John Fawcett terug voor nieuwe serie

Fans van de originele serie zullen blij zijn om te horen dat John Fawcett, de maker van 'Orphan Black', terugkeert voor de nieuwe serie 'Orphan Black: Echoes'. Hij zal de functie van regisseur en uitvoerend producent op zich nemen, samen met Anna Fishko, die is aangesteld als de seriemaker.

Krysten Ritter, die je wellicht kent van 'Breaking Bad' (2008–2013) en 'Jessica Jones' (2015–2019), is gecast voor de rol van Lucy in 'Orphan Black: Echoes'. De karakteromschrijving van Lucy door AMC omschrijft haar als een vrouw met een ondenkbaar verhaal die haar plek in de wereld probeert te vinden. Verder zijn er ook rollen voor Keeley Hawes, Amanda Fix, Avan Jogia en James Hiroyuki Liao.

Nederlands releasedatum 'Orphan Black: Echoes'

'Orphan Black: Echoes' zal op 15 februari starten op NPO Start met elke week twee nieuwe afleveringen. Daarnaast wordt de serie komende zomer ook uitgezonden op NPO 3. Tot die tijd kun je inspiratie opdoen met onze Top 100 beste series op NPO Start & Plus.

Afbeelding: 'Orphan Black: Echoes', TMDB

Meer artikelen