Nederlandse romcom 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn' schiet 'Rebel Moon 2' voorbij op Netflix

RRoos Verhoeven 29 april 2024 17:15

De populairste film op Netflix is niet langer 'Rebel Moon: The Scargiver'. Deze is van de troon gestoten door de Nederlandse romantische komedie 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn'. De film met Barbara Sloesen is massaal bekeken sinds de release afgelopen week.

Nederlandse romcom verslaat 'Rebel Moon'

Na een succesvolle periode aan de top van de streamingdienst, heeft 'Rebel Moon: The Scargiver' plaats moeten maken voor 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn'. Deze romantische komedie van Nederlandse bodem heeft sinds de release vorige week de harten van de kijkers gestolen en staat nu aan de top van de meest bekeken films op Netflix.

Massale kijkcijfers voor Nederlandse romcom

'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn' wordt massaal bekeken sinds de release op Netflix. De film, met Barbara Sloesen in de hoofdrol, heeft zelfs het vervolg op 'Rebel Moon: Part One - A Child of Fire' overtroffen in kijkcijfers. Hoewel concrete getallen nog niet bekend zijn, is het duidelijk dat de film een hit is bij de abonnees van de streamingdienst.

In 'Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn' volgen we het leven van Iris. Na een pijnlijke breuk en een aantal jaren later, lijkt Iris eindelijk het leven te leiden dat ze zou moeten hebben. Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem, en alles lijkt op een roze wolk te zijn. Maar het leven van een samengesteld gezin blijkt moeilijker dan gedacht, en de problemen blijven op haar pad komen.

Afbeelding: 'Life as It Should Be', TMDB

Meer artikelen