Netflix belooft een overvloed aan films en series in december

KKees van den Berg 25 november 2023 08:14

Netflix zet zich schrap om in december meer nieuwe films en series uit te brengen dan gewoonlijk. Met een aantal grote titels op komst, heeft het streamingplatform zelfs een promo uitgebracht om de meest prominente releases te promoten.

Een filmrijke decembermaand op Netflix

De decembermaand belooft een drukke periode te worden voor Netflix. Het streamingplatform heeft aangekondigd dat het meer nieuwe films en series dan normaal gaat uitrollen. In het bijzonder kunnen filmliefhebbers een reeks interessante titels verwachten die hun weg naar het platform vinden.

Netflix start de maand in stijl met het releasen van verschillende delen uit de populaire Fast & Furious-franchise. Een kleine kanttekening hierbij is dat de nieuwste film, Fast X, niet op het streamingplatform zal verschijnen. Voor deze titel kunnen kijkers binnenkort terecht bij SkyShowtime.

Bekijk hier de video van Netflix met alle aangekondigde releases:

Netflix Originals in de schijnwerpers

Onder de nieuwe releases vallen vooral de Originals van Netflix op. Zo komt op 8 december de spannende thriller 'Leave the World Behind' online. Deze film, met sterren als Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la en Kevin Bacon, is waarschijnlijk een van de hoogtepunten van de maand.

Bekijk hier de trailer van 'Leave the World Behind': https://www.youtube.com/watch?v=VmHeljzHf4E

'Maestro', een biopic met Bradley Cooper

Een andere opvallende release is 'Maestro', een biografische film met Bradley Cooper in de hoofdrol en als regisseur. Deze film zal vanaf 20 december te streamen zijn op Netflix. Voordat deze echter op het streamingplatform verschijnt, zal 'Maestro' vanaf 7 december beperkt in de bioscoop te zien zijn.

Bekijk heir de trailer van 'Maestro':

Afbeelding: 'Leave the World Behind', TMDb

Meer artikelen