Netflix haalt komedie 'The Chaperone' binnen met Jason Bateman in de hoofdrol

DDavid Meijer 10 februari 2024 09:01

Netflix heeft de rechten op de komedie 'The Chaperone' verworven. De film wordt geregisseerd en geproduceerd door Will Speck en Josh Gordon met een scenario van Jimmy Warden.

Netflix verwerft rechten 'The Chaperone'

Netflix heeft een nieuwe komediefilm aan hun toekomstige catalogus toegevoegd, genaamd 'The Chaperone'. Deze film, waarin Jason Batemon zeer waarschijnljik de hoofdrol gaat spelen, zal worden geregisseerd en geproduceerd door Will Speck en Josh Gordon. Het is nog onbekend welke plot de film zal volgen.

De productie van 'The Chaperone' is in handen van Bateman en Michael Costigan’s productiebedrijf Aggregate Films. Ook Gordon & Speck zullen als producenten optreden via hun bedrijf Speck Gordon Inc. Het is niet de eerste keer dat deze partijen samenwerken, wat de verwachtingen voor deze film hoog houdt.

Scenario van de hand van Jimmy Warden

Jimmy Warden, bekend van 'Cocaine Bear', is verantwoordelijk voor het scenario van 'The Chaperone'. Echter, de specifieke details van de plot worden nog niet vrijgegeven. Het is dus nog even afwachten waar de film precies over zal gaan.

Derde samenwerking tussen Bateman en Speck & Gordon

'The Chaperone' markeert de derde keer dat Bateman en Speck & Gordon samenwerken. Eerdere projecten waarin ze hebben samengewerkt zijn 'The Switch' en 'Office Christmas Party'. Deze eerdere successen beloven veel goeds voor deze nieuwe film.

Meer artikelen