Netflix: Huiveringwekkende horrorfilm 'Barbarian' is dé film van het moment

DDavid Meijer 4 juli 2024 15:12

De horrorfilm 'Barbarian' (2022), geprezen als een van de engste in jaren, is nu beschikbaar op Netflix. Met Georgina Campbell en Bill Skarsgård in de hoofdrollen, biedt deze film zeker een angstaanjagende ervaring.

Het angstaanjagende plot van 'Barbarian'

'Barbarian' heeft een angstaanjagend plot dat het publiek van start tot eind zal boeien. De film draait om een jonge vrouw die naar Detroit reist voor een sollicitatiegesprek. Ze boekt een huurwoning om in de buurt te verblijven, maar ontdekt bij aankomst dat het huis dubbel is geboekt en dat er al een vreemde man in het huis woont. Het plot ontwikkelt zich verder als ze ontdekt dat er meer is om bang voor te zijn dan deze onverwachte bewoner...

Hoge scores en lof voor 'Barbarian'

De horrorfilm 'Barbarian' heeft niet alleen de aandacht getrokken door zijn angstaanjagende plot, maar ook door zijn hoge scores en positieve recensies. Bij de release werd de film al bestempeld als een van de engste van het jaar, zo niet de engste. Bovendien prijzen veel critici de film als de 'origineelste' en 'beste' horrorfilm. Op de beoordelingssite Rotten Tomatoes heeft de film een indrukwekkende score van 93% gekregen.

Als je een fan bent van horrorfilms, zorg er dan voor dat je 'Barbarian' aan je kijklijst toevoegt. De film is nu te streamen op Netflix.

Afbeelding: 'Barbarian', TMDB

Meer artikelen