Netflix komt met een actievolle nieuwe misdaadfilm: 'Lift' met Kevin Hart

KKees van den Berg 23 november 2023 15:26

Netflix komt binnenkort met de spannende heistfilm 'Lift', met Kevin Hart in de hoofdrol waarin een groep criminelen 500 miljoen aan goud moet stelen tijdens een passagiersvlucht. De film is geregisseerd door F. Gary Gray.

De uitdagende missie in 'Lift'

Streaminggigant Netflix komt binnenkort met de spannende nieuwe heistfilm: 'Lift'. Het plot draait om een groep internationale criminelen die een uitdagende taak krijgen. Ze moeten maar liefst 500 miljoen aan goud stelen terwijl ze zich op een passagiersvlucht bevinden. De vraag is natuurlijk, zal deze gewaagde missie succesvol zijn?

Bekijk hier de trailer:

Kevin Hart in de hoofdrol

De geliefde acteur en komiek Kevin Hart heeft de hoofdrol in Lift. Hart, bekend van diverse films zoals de Jumanji-reeks, zal waarschijnlijk zorgen voor enkele humoristische momenten in deze spannende film.

De regie van Lift is toevertrouwd aan de bekende filmmaker F. Gary Gray, die eerder heeft gewerkt aan films zoals 'Straight Outta Compton' en 'Fast & Furious 8'. Bovendien zal de film een indrukwekkende sterrencast hebben. Naast Kevin Hart, zullen ook Gugu Mbatha-Raw (bekend van Loki), Vincent D'Onofrio (bekend van Daredevil) en Úrsula Corberó (bekend van La Casa de Papel) te zien zijn in de film.

De verwachte releasedatum van Lift op Netflix is 12 januari 2024.

Afbeelding: 'Lift', TMDb

Meer artikelen