Netflix kondigt nieuwe NASCAR-serie aan: 'NASCAR: Full Speed'

RRoos Verhoeven 19 januari 2024 14:37

Een vijfdelige documentaireserie over het NASCAR-seizoen 2023 komt naar Netflix. Deze serie, NASCAR: Full Speed genaamd, volgt de toenemende populariteit van de Formule 1-documentaire Drive to Survive en geeft een uniek kijkje achter de schermen bij de meest uitdagende en gevaarlijke kampioenschappen in de motorsport.

Netflix kondigt 'NASCAR: Full Speed' aan

Netflix heeft de release van een nieuwe documentaireserie, 'NASCAR: Full Speed', aangekondigd. Deze serie belooft een diepgaand kijkje achter de schermen bij het NASCAR-seizoen van 2023 en volgt in de voetsporen van de succesvolle Formule 1-documentaireserie, Drive to Survive. De serie biedt fans een unieke kans om de actie van de NASCAR Cup Series van dichtbij mee te maken, een competitie die bekend staat als een van de meest uitdagende en gevaarlijke kampioenschappen in de motorsport. De serie is geproduceerd door een team van ervaren producenten en meervoudig Daytona 500-winnaar Dale Earnhardt Jr.

Hoe 'NASCAR: Full Speed' te bekijken

Netflix heeft bekendgemaakt dat de vijfdelige documentaireserie 'NASCAR: Full Speed' op dinsdag 30 januari 2024 om 9 uur 's ochtends op het platform zal verschijnen. De première van de serie valt vijf dagen voor de pre-season tentoonstellingsrace van de NASCAR bij het L.A. Memorial Coliseum op zondag 4 februari. Fans van over de hele wereld kunnen zich dus opmaken voor een spannende start van het nieuwe NASCAR-seizoen met deze diepgaande documentaireserie.

Bekende coureurs verschijnen in 'NASCAR: Full Speed'

'NASCAR: Full Speed' belooft een sterrencast te omvatten, met enkele van de meest bekende namen in de NASCAR-wereld. Onder de coureurs die in de documentaireserie te zien zijn, vallen onder andere Denny Hamlin, Joey Logano, Kyle Larson, Ryan Blaney, Bubba Wallace, Ross Chastain, William Byron, Tyler Reddick en Christopher Bell. Elk van deze coureurs heeft een uniek verhaal te vertellen, van Hamlin's strijd om zijn eerste kampioenschap tot Logano's regerende kampioenschapswinsten en Bubba Wallace's voortdurende inspanningen om de NASCAR-diversiteit te bevorderen.

Het NASCAR-seizoen 2024 belooft weer spannend te worden met de start op 4 februari 2024. Fans kunnen uitkijken naar de pre-season exhibitionrace bij het L.A. Memorial Coliseum, een traditie die voor het derde jaar op rij wordt voortgezet. Dit is slechts het begin van een seizoen vol intense races, inclusief de Daytona 500 op 18 februari bij de Daytona International Speedway en bezoeken aan de Circuit of the Americas en de Kansas Speedway, voordat het seizoen eindigt bij Phoenix Raceway op 10 november.

Afbeelding: 'NASCAR: Full Speed', TMDB

Meer artikelen