Netflix kondigt nieuwe 'The Witcher'-spinoff aan: 'Sirens of the Deep'

DDavid Meijer 10 november 2023 12:20

Fans van The Witcher, opgelet: Netflix brengt een nieuwe spin-off uit, genaamd 'Sirens of the Deep'. Deze animatiefilm, geplaatst in het midden van seizoen 1, laat Doug Cockle terugkeren als de stem van Geralt van Rivia.

Nieuwe animatiefilm voor The Witcher

Liefhebbers van The Witcher kunnen zich verheugen op een nieuwe animatiefilm genaamd 'Sirens of the Deep'. Deze film zal zich afspelen in het midden van seizoen 1 van de live-action serie. Netflix maakte dit nieuws bekend tijdens zijn Geeked Week evenement. Voor fans van de serie zal dit zeker een spannende toevoeging zijn aan het al bestaande Witcher universum.

Doug Cockle keert terug als Geralt

Doug Cockle, bekend als de stem van Geralt in de videogame The Witcher 3, zal terugkeren om zijn rol opnieuw op te nemen in de nieuwe animatiefilm 'Sirens of the Deep'. Dit is geweldig nieuws voor fans van de videogame, die zeker blij zullen zijn om de vertrouwde stem van Geralt terug te horen in deze nieuwste uitbreiding van The Witcher franchise.

Eeuwenoud conflict in focus

In 'Sirens of the Deep' wordt Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager, ingehuurd om een reeks aanvallen in een kustdorp te onderzoeken. Tijdens zijn onderzoek raakt hij betrokken bij een eeuwenoud conflict tussen mensen en zeemeermensen. Dit spannende plot belooft veel actie en intriges voor de kijkers van de film.

Hoewel de aankondiging van 'Sirens of the Deep' ongetwijfeld veel opwinding heeft veroorzaakt onder fans van The Witcher, zullen zij nog even geduld moeten hebben. De film wordt pas in 2024 op Netflix verwacht. Dit geeft fans genoeg tijd om te speculeren over de plot en zich voor te bereiden op de komst van deze nieuwe animatiefilm.

Afbeelding: 'The Witcher: Sirens of the Deep', TMDb

Meer artikelen